2013. január 14., hétfő

Újra interjú a Balsors zenekarral! + II.LEMEZBEMUTATÓ és SZÜLETÉSNAPI KONCERT!


Mi történt veletek az utolsó beszélgetésünk óta?

Utoljára az első lemezünk megjelenésekor beszélgettünk,ha jól emlékszem?A 2012-.es évet az album és a zenekar bemutatására szántuk,sajnos a polgári munkánk miatt,nem tudtunk minden felkérésnek eleget tenni,de így is rengeteg koncertünk volt,igyekeztünk minél több helyre eljutni és örömteli volt számunkra,hogy ennyire pozitívan fogadtak minket!

Hogyan tovább?

2012. Márciusában a Születésnapi és egyben lemezbemutató koncertünkön tettünk egy olyan ígéretet a közönségünknek,hogy a következő születésnapunkat is lemezzel ünnepeljük és minden bizonnyal ez sikerül is!Két év két album,ez nem rossz teljesítmény!Mit lehet tudni az új lemezről és hol tart a munka?

Az új albumon tíz dal lesz hallható ebben két feldolgozás és egy vers megzenésítése is terítékre került és az első albumhoz hasonlóan egy szerelmes dallal is kedveskedünk a rajongóinknak!Jelenleg a dobsávok már feljátszásra kerültek, és január 14-én folytatjuk a basszus és a gitár felvételeket!

Apropó feldolgozás?

Mint már említettük két feldolgozás dalunk lesz,az egyik a Szebb Napok zenekartól a Kezed a zsebedben és ,ami talán meglepő lehet,hogy feldolgoztuk a Hobó féle Gazembert,mely a mi tolmácsolásunkban a Vadember címet kapta!

Vers?

Ez a vers mélyen tükrözi a mi érzelemvilágunkat és gondolatainkat és nézeteinket!!Pósa Lajos:Verje meg az Isten című költeményéről, van szó,mikor először a kezünkbe került,rögtön éreztük,hogy lemezen a helye!

Ejtsünk néhány szót a saját dalokról is!

A saját dalaink a tőlünk megszokott módon kalandoznak a történelmi és a hétköznapi problémák és a politika palettáján!Lesznek dallamos és kő kemény szókimondó dalok is,amiben sem a politikusokat,sem pedig a ,,Fotelforradalmárokat”,nem kíméljük és kinyilvánítjuk a véleményünket,bizonyos népcsoportokkal kapcsolatban is!A lemez azért is érdekes,mert ezúttal kaptunk külső segítséget is,mint dalszöveg,min zene tekintetében!Mivel az utóbbi időben egyre több ismeretséget kötöttünk,rengeteg dalszöveget  kapunk barátainktól,amit ezúton is köszönünk!Természetesen nem tudjuk mindet elkészíteni,hiszen nekünk is van mondanivalónk bőven!Itt azért szeretnénk megemlíteni Tóth Tamás nevét,aki a Sólyom Titka és a Trianon című dalok szövegét írta,kifejezetten nekünk és Patvaros Istvánt,ő az Akkor még és a Szép szavak című dalaink zenéjét szerezte!Köszönjük nekik!

Mik a tervek 2013-ra nézve?

Február 2-án indul a koncertszezon számunkra a Budapesti Big-Bike pub-ban,Márciusban Királdon a szülőfalunkban szeretnénk bemutatni az albumot és megünnepelni a második születésnapunkat!Szeptemberig már vannak lekötve koncertek és szervezés alatt is áll néhány,szeretnénk népszerűsíteni a lemezt a lehető legtöbb helyre eljutni vele és tavasszal egy videó klipet is szeretnénk készíteni,minden képen!Ami feltétlenül fontos még,hogy írjunk új dalokat és ősszel kezdjük el a harmadik album munkálatait!Ha ez összejön,akkor elégedettek lehetünk!

Úgy legyen!Köszönöm,hogy rendelkezésemre álltatok!Üzentek valamit a rajongóknak?

Azt üzennénk,minden Nemzettestvérünknek,hogy ne adják fel a harcot,hallgassanak sok-sok Rock zenét és főleg látogassák a koncertjeinket!Kitartás Bajtársak!