2012. október 18., csütörtök

FELHÍVÁS! Ne teljesítsük be a zsidók és szabadkőművesek álmát, legyen végre nemzeti összefogás!

"A demokrácia régen megbukott, innentől kezdve nem érdekel, hogy ki kinek passzolja a labdát. A politika arra való, hogy megossza az embereket, és eltekerje a fejüket sokkal komolyabb dolgokról. Amíg az emberek egymást köpködik, addig a Haza szétrohad..." 
( Onogur zenekar)

A zsidók és a szabadkőművesek otthonról, önelégülten nézik, ahogy szép lassan beteljesül az álmuk, hogy a nemzeti oldal egyre jobban szétszóródik.
Kitalálták, hogy hogyan tudnának minket, nemzetieket gyengíteni. Mivel megszüntetni nem tudták, akármennyit is náciztak, ezért beépültek mindenhova. Azt gondolták: Minél több párt minél több szervezet van, annál gyengébbek leszünk. Megpróbáltak szembe fordítani minket, és az egykoron barátnak hitt emberekből ellenséget csinálni.

Én sokáig hittem a Jobbikban, de csalódnom kellett. Rájöttem dolgokra. A mostani Jobbik semmivel nem különbözik a 90-es évekbeli egyetemista Fidesztől. Az egyetemekről kijőve egy percet sem dolgozva, rögtön a politika felé vették az irányt. De ezen kívül számos indok, ok, megnyilvánulás van, de ez a cikk nem róluk szól.
Megszámolni se tudjuk, hogy hány nemzeti szervezet van ma Magyarországon.  Mindegyik más-más célból, más-más elképzelésből jött létre.  Másként látják a világot, másban hisznek. Elképesztő, hogy sikerült megosztani minket. Undorral nézünk egymásra, mondván „én ebben hiszek, te meg abban” ,pedig elvileg egy oldalon állunk. Szembefordítottak minket egymással a kampós orrú zsidajok.Mindenkinek joga van abban hinni amiben szeretne. Picit liberális szöveg, de : legyünk egymás iránt nyitottak ,hallgassuk meg Magyar testvérünket és próbáljuk segíteni és ne hát ráztassuk egymást! (és nem belerúgni még egyet) . Most kivel fogjunk össze, ha nem a nemzeti oldalon álló Magyar testvérünkkel? Ássuk el a csatabárdokat, hiszen az ország már az utolsókat rúgja! 

A Szerkesztőség

1 megjegyzés:

  1. Kitartás!

    Azért nézzük meg, hogy melyik szervezet igazán Hungarista az utóbbi pontjaidra gondolva. A kuruc.infós cikket linkelem be, az nem áll közel egyik szervezethez sem...sőt...!

    http://kuruc.info/r/6/103580/

    VálaszTörlés