2012. október 18., csütörtök

A " Török-Magyar barátságról"

Lehet, hogy a történelem során sok harc dúlt közöttünk, egymás vérét ontottuk, lehet, hogy más néven imádjuk az Egy Istent, de ettől még testvérek vagyunk: Turán fiai - írja legújabb Facecook bejegyzésében a Jobbik elnöke. A politikus a törököknek üzenve leszögezi: Mindannyian Atilla unokái vagyunk! (Biz de Atilla'nin torunlariyiz!)
( Vona Gábor)


Ez egy újabb példa az agymosásra! Soha,de soha semmiféle barátság nem lesz a két nép között! Annyira vagyunk rokon nép, mint a Finnekkel!

Utalnék most a Kitartás.hu egy régebbi cikkére:                       Ki az európai?  

Ki az európai? Egyesek szerint az európai valami elegáns humanistát jelent. Valakit, akinek félre van nyalva a haja, pipával pöfékel, ámde azért mégiscsak az emberi jogokon mereng az ötórai tea mellett.
Sajnos azonban el kell keserítsek mindenkit: az európai nem ilyen.
Az európai ember ugyanis
1. fehér
2. keresztény
Ez a két dolog az, ami valakit európaivá tesz. Amint valamelyik hibádzik, az az ember nem tekinthető minden ízével és vérével európainak. Ezek a rideg tények. Mert Európa nemcsak egy terület, hanem hit, történelem és vér.
Tehát köszönjük szépen, normális keresztény és magát magyar nemzetéhez és Európához hűnek valló ember nem hisz a rokoni szálakban.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése