2012. szeptember 27., csütörtök

A "Magyar" bíróságtól megtudtuk: erkölcsileg pozitív és társadalmilag hasznos volt Dániel Péter szoborgyalázása

"Horthy Miklós történelmi szerepe ellentmondásos,személye megosztja a társadalmat,ami által a szoborállítás és minden egyéb hasonló cselekedtet alkalmas lehet a társadalom különböző csoportjai közötti ellentétek kiélezésére és elmélyítésére és ezáltal akadályozza az egész nemzet szempontjából kívánatos társadalmi béke  megvalósulását."
A Siófoki Városi Bíróság 
(Ez a mai,Magyarnak nem nevezhető bíróság 2012-ben...)

Dániel Péter tettének társadalomra való veszélyessége olyan csekély súlyú, hogy a törvény szerinti legkisebb büntetés kiszabása is szükségtelen – indokolta a szoborleöntő zsidó megrovását Kovacsics István, a bírónak nevezett magyargyűlölő, ítéletében ugyanakkor kötelezte Dánielt 121 600 forint bűnügyi költség megfizetésére.
(forrás: kuruc.info)

Na,itt álljunk meg!

Ennyi erővel mi is meggyalázhatnánk az összes kommunista és zsidó szobrot,emlékművet,mondván: történelmi szerepük ellentmondásos és megosztja a társadalmat.....
Ez az ítélet egyértelmű pofon,hogy mi is álljuk ki magunkért és ne hagyjuk hogy jött ment emberek minden nap gyalázzák a Magyart!
Ha valaki elsétál egy kommunista vagy zsidó emlékmű mellett,gondoljon erre a vérgyalázó ítéletre,és annak megfelelően cselekedjen!!!

Továbbá portálunk hadjáratba kezd,és megkeresi az összes Magyar ellenes honlapot,személyt és nyilvánosságra hoz!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése