2012. július 3., kedd

Interjú a Révület Zenekarral

A Nemzeti Hang Tehetség Mutató Verseny győztesével!

Szerkesztő :  Mikor alakultatok?

Révület Zenekar :  -A zenekar 2006 őszén alakult
Szerk.: Helyileg hova valósiak vagytok?

Révület.: -Egy Budapest mellet fekvő városból jöttünk Érdről, onnan származik a zenekar minden tagja.
Szerk.: Kik a tagok?

Révület.: -Király Mátyás - Ének, Szólógitár, (ezenkívül legújabban már citerával is színesíti a zenekart)

Aradi Péter - Basszusgitár, Vokál

Király Benjámin - Dob

Kovács Frigyes - Ritmusgitá
r

Szerk.: Honnan jött az ötlet hogy zenekart alapítsatok?

Révület.: - Gyerekkori barátságból született az ötlet, mert ekkor már elkezdtünk foglalkozni a zenekarokkal, majd ebből adódóan a zenéléssel.Szerk.: Meséljetek a Tehetség kutatón szerzett élményeitekből!

Révület.: -Először is kiemelnénk  hogy, a tehetségkutatóra sajnos későn jelentkeztünk, ezért sem kerültünk bele a "Nemzeti Hang" c. újságba és a többi zenekar beleegyezésével, kerülhetünk be a rendezvényre.Célunk az volt hogy ismeretségre tegyünk szert és megmutathassuk magunkat, a kiváló zsűri előtt.A rendezvény magas színvonalon zajlott  és minden feltétel adott volt hogy a zenekar a legjobb formáját mutathassa.Mindenképp jó ötletnek tartjuk a tehetségkutatót mert, sok fiatal és jó zenekar kapott lehetőséget a megismerésre, ennek tükrében ajánlottunk fel nyeremény felét mozgalmi célokra.
A zenekar tagjai közül Király Benjámin a Szebb napok zenekar dob szekcióját erősíti , Király Mátyás pedig a Déva zenekarban szólógitározik.

Kedvenc zenekaraink közül a Titkolt Ellenállást, az Archívumot , a Vérszerződést és az Ismerős Arcokat emelnénk ki.

Köszönjük az NFP-nek és a Blood&Honour Hungáriának a szervezést.
Szerk.: Közeli és távoli célok,koncertek:

Révület: - Eddig megjelent egy nem hivatalos demónk, a "Jó és gonosz harca" (a zenekar honlapjáról le lehet tölteni) ez egy kezdetleges demó , nem tükrözi a zenekar mai hangzását és tudását.Nem sokkal később megjelent a "100% Magyar II. válogatás lemez, ezen szerepeltünk az "Ébredj testvér" c. dalunkkal. A közeljövőben   megjelenik az első hivatalos lemezünk "Égi jel " néven , négy vadonatúj dal és két régebbi dal újrahangszerelése, hallható rajta.Az utolsó simításokat végezzük rajta, a stúdiómunkálatok 

már megvannak, csak a borító tervezés maradt hátra.Az évet dalírással és koncertezéssel szeretnénk tölteni és hogy minél több fiatal, ismerhesse meg a helyes utat. 

Köszönjük az interjút.

Kitartás!
                                                       Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése